Werken bij

BouwGenius werft vakmensen in de bouw en zet deze op uitzend- of detacheringbasis in. We selecteren uitsluitend vaklui met een uitstekende staat van dienst. Onze medewerkers beschikken vaak over specialistische kwaliteiten en worden op basis van hun competenties beschikbaar gemaakt voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. Momenteel hebben wij vijf vacatures bij BouwGenius.Intercedent sales EU
Als Intercedent sales ben en voel jij je verantwoordelijk voor onze klanten en onze buitenlandse medewerkers in jouw regio Noord- en Oost Nederland.
Je speelt een zelfstandige actieve rol in de verkoop van onze EU-diensten binnen de bouwsector. Je onderhoudt relaties met bestaande klanten door te bellen en te bezoeken en gaat structureel op zoek naar nieuwe opdrachtgevers en nieuwe projecten voor onze EU medewerkers. Deze vacature is vacant voor de regio zuid en regio noordoost

Meer informatie:Unit Manager UTA
De unit UTA houdt zich bezig met de landelijke inzet van UTA personeel. De collega die we zoeken heeft kennis van de bouw, is sociaal vaardig en heeft plezier in het helpen van opdrachtgevers bij het vinden van het juiste personeel. Op de gespecialiseerde unit UTA zoeken wij ter vervanging een nieuwe collega. Standplaats is flexibel op één van onze kantoren.
De unit UTA houdt zich bezig met de landelijke inzet van UTA personeel. De collega die we zoeken heeft kennis van de bouw, is sociaal vaardig en heeft plezier in het helpen van opdrachtgevers bij het vinden van het juiste personeel.

Meer informatie:

 • Unit manager UTA


  • Commercieel Medewerker binnendienst – Den Bosch
   Naast het afhandelen van de contracten en opdrachtbevestigingen, zorg je voor de aftersales en ben je ook het aanspreekpunt voor de medewerkers die in jouw regio werken. Natuurlijk handel je de eerstelijns vragen zelf af, maar voor de rest krijg je ondersteuning vanuit onze centrale administratie.
   Met meerdere collega’s vorm je het team van de vestiging Den Bosch. Dit geeft je een goede mogelijkheid om te sparren over de meest optimale invulling van jouw functie.

   Meer informatie:

   • Commercieel Medewerker binnendienst – Den Bosch


    • Commercieel Medewerker binnendienst EU – Rotterdam
     De telefoon gaat. Een klant heeft met spoed twee timmerlieden nodig; nu is de tijd om snel te schakelen. Snel check je de database en schakel je met onze internationale recruiters voor medewerkers die bij het profiel passen. Gevonden! Maar nu begint de puzzel echt; hoe krijg je die jongens, voorzien van de juiste documenten (o.a. VCA en BSN) en tools, op de betreffende projectlocatie van de klant?
     Zoals je waarschijnlijk al door hebt, ben je als medewerker verantwoordelijk voor onze klanten en buitenlandse medewerkers. Als schakel tussen beide partijen help je de gedetacheerde medewerkers met al hun vragen en tegelijkertijd ben je ook bezig met de vragen van de klant.

     Meer informatie:

top