Werken bij

BouwGenius werft vakmensen in de bouw en zet deze op uitzend- of detacheringbasis in. We selecteren uitsluitend vaklui met een uitstekende staat van dienst. Onze medewerkers beschikken vaak over specialistische kwaliteiten en worden op basis van hun competenties beschikbaar gemaakt voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. Momenteel hebben wij vijf vacatures bij BouwGenius.


Senior Administrateur
De senior administrateur is verantwoordelijk voor een tijdige, volledige en juiste uitvoering, controle en analyse van de grootboekadministratie en onderliggende dossiervorming van TecLine International B.V. en haar werkmaatschappijen. Je draagt zelfstandig zorg voor het opstellen en uitwerken van geconsolideerde financiële verslaggeving, waaronder perioderapportages, budget, forecast en de jaarrekeningen. We zijn op zoek naar iemand met ruime ervaring in een soortgelijke functie die woonachtig is in een straal van 50 km rondom Zwolle.

Meer informatie:

 


Intercedent sales EU
Als Intercedent sales ben en voel jij je verantwoordelijk voor onze klanten en onze buitenlandse medewerkers in jouw regio Noord- en Oost Nederland.
Je speelt een zelfstandige actieve rol in de verkoop van onze EU-diensten binnen de bouwsector. Je onderhoudt relaties met bestaande klanten door te bellen en te bezoeken en gaat structureel op zoek naar nieuwe opdrachtgevers en nieuwe projecten voor onze EU medewerkers. Deze vacature is vacant voor de regio zuid en regio noordoost

Meer informatie:

 

 


Commercieel Medewerker binnendienst – Den Bosch

      • Naast het afhandelen van de contracten en opdrachtbevestigingen, zorg je voor de aftersales en ben je ook het aanspreekpunt voor de medewerkers die in jouw regio werken. Natuurlijk handel je de eerstelijns vragen zelf af, maar voor de rest krijg je ondersteuning vanuit onze centrale administratie.

 

      • Met meerdere collega’s vorm je het team van de vestiging Den Bosch. Dit geeft je een goede mogelijkheid om te sparren over de meest optimale invulling van jouw functie.

Meer informatie:

top