Specialisatie UTA

BouwGenius biedt je maatwerk en een persoonlijke aanpak. Het door ons zelf ontwikkelde Competentiemodel brengt precies jouw persoonlijke kwaliteiten in beeld. Daarmee bepalen we samen met jou de volgende stap in je carrière en hoe je dat kunt bereiken. Voor opdrachtgevers is specialisatie een herkenbaar teken van kwaliteit en vakwerk. De UTA medewerker geplaatst door BouwGenius is een belangrijke vormgever van dat specialisme.

Het begint natuurlijk allemaal met een afspraak of een open sollicitatie van jou. Daarna gaan we de inhoud bepalen en de diepte in. We proberen met banen en projecten voor jou een loopbaan te vormen. Liever een toekomst dan alleen een baan toch?

Uitstekende Arbeidsvoorwaarden

Bij BouwGenius draait alles om vakwerk. De kwaliteit van de vakmensen die voor ons aan het werk gaan staat centraal in onze organisatie. Bij vakwerk hoort een uitstekend salarispakket en dito arbeidsvoorwaarden. Een zorgvuldig sollicitatieproces gaat vooraf aan de aanstelling. In 5 stappen naar een nieuwe baan geeft de beste resultaten tijdens en na de aanstelling, want ook na plaatsing blijven we je steunen.

Naast de meetbare gunstige voorwaarden leggen we ook ervaring met bijzondere projecten, bijzondere opdrachtgevers en afwisselend werk op tafel. Eventuele extra veiligheidstrainingen en opleidingen geven we standaard aan onze medewerkers. BouwGenius heeft een uitstekende klantenkring, waar veel UTA medewerkers graag voor aan de slag willen. Klanten die rekenen op vakmanschap en daar kan jij bij horen.

Bijzondere en langdurige projecten

BouwGenius rekent vele gerenommeerde opdrachtgevers in de bouw tot haar klanten. Opdrachtgevers uit de woningbouw (nieuwbouw, renovatie en onderhoud), infra (grond-, weg- en waterbouw), utiliteitsbouw en industrie. Werken bij verschillende opdrachtgevers op langlopende of bijzondere projecten vergroot je ervaring en kennisgebied. BouwGenius kan dit mogelijk maken.

Heb je als UTA medewerker al 5 jaar werkervaring en zoek je verandering van werkomgeving dan willen onze recruiters je graag ontmoeten.
Schrijf je nu in en maak kennis met één van de BouwGenius recruiters die je uitgebreid kan informeren over de veelzijdige projecten van de opdrachtgevers.
Bekijk de vacatures en schrijf je in!

BouwGenius voor UTA personeel

Bij BouwGenius krijg je een persoonlijk contract; maatwerk, uniek voor jou. Daarbij komt het voor dat UTA medewerkers kiezen voor een contract dat overgaat in een vaste aanstelling. Of dat ZZP’ers voor de duur van een project een samenwerking willen aangaan.

Flexibele contracten komen het meeste voor. De ervaring die bij verschillende opdrachtgevers kan worden opgedaan is daar een belangrijke reden voor. Voor alle vormen wil BouwGenius je persoonlijke loopbaanadviseur zijn.

Speciaal voor UTA hebben we een 5 stappenplan voor een nieuwe baan ontwikkeld.
1) Kennismaking via Skype of Facetime.
2) Introductiegesprek, eventueel op locatie.
3) Opstellen persoonlijk profiel en loopbaanplan.
4) Search en plaatsing.
5) Nieuwe baan met regelmatig evaluaties.

Vraag hoe ons 5 stappenplan voor jou kan werken!

top