BouwGenius en TecLine tekenen Multidisciplinair contract met BAM

Op vrijdag 21 april jl. hebben TecLine International en BAM op het kantoor van BAM in Bunnik een raamovereenkomst ondertekend. BAM heeft zich als doel gesteld het aantal leveranciers voor tijdelijk personeel drastisch te verminderen zonder uit het oog te verliezen dat het onder de huidige marktomstandigheden soms lastig is de juiste mensen te vinden.

Virco van de Voort, als Category manager Flex personeel verantwoordelijk voor de invulling van de tijdelijke personeelsbehoefte binnen BAM, staat aan de basis van dit traject. TecLine International zal BAM vanuit verschillende werkmaatschappijen ondersteunen met de invulling van de tijdelijke personeelsbehoefte. Zo zullen Timmerlieden en UTA medewerkers via BouwGenius worden bemiddeld en Technisch personeel via TecLine.

Caspar Bitter, momenteel als Sr. Project Coördinator binnen BouwGenius verantwoordelijk voor de UTA activiteiten: “deze overeenkomst is een mooi resultaat, als oud- BAM collega weet ik hoe belangrijk het is met betrouwbare partners samen te werken.” Virco van de Voort: “het gevoel bij TecLine en BouwGenius is vanaf het begin af aan goed geweest, er ligt nu een mooie uitdaging hier gezamenlijk een succes van te maken.”

“Het ondertekenen is geen einddoel, nu begint het pas” aldus Paul Muller, Directeur van TecLine International, de holding waar zowel TecLine als BouwGenius onderdeel van uitmaken. “Het mooie van deze raamovereenkomst is dat alle disciplines samen komen, met recht een multidisciplinair contract.”

tecline-bouwgenius-bam-overeenkomst-2

v.l.n.r. Caspar Bitter , Paul Muller, Virco van de Voort

top