TIMMERLIEDEN

Timmerlieden zijn de specialiteit van BouwGenius. Wij doen daarvoor alle vormen van bemiddeling. Dat kan gaan om het oplossen van tijdelijke ondercapaciteit, maar ook overcapaciteit kunnen we in bemiddelen. Voor ZZP’ers hebben we maatwerk afspraken gemaakt, waardoor onze opdrachtgevers er op kunnen vertrouwen dat voldaan wordt aan de wettelijke vereisten.

Als service product bieden we pay-rolling aan voor bouwbedrijven die niet een complete personeels- en loonadministratie willen bijhouden. Daarnaast hebben we ook eigen mensen in loondienst. Als specialist wil je optimale flexibiliteit kunnen aanbieden. Met de breedte en de kwaliteit van ons aanbod aan vakmensen kunnen we dat.

UTA

BouwGenius heeft over de jaren heen een uitgebreid netwerk van contacten opgebouwd. Hiervoor doen we werving en selectie van alle voorkomende UTA functies.

Vakwerk en vooral oog voor vakwerk is daarbij van het grootste belang. Met het door eigen specialisten ontwikkelde competentie model kunnen we de ideale match vinden tussen de gevraagde kwaliteiten en onze UTA kandidaat. Onze eigen mensen hebben de juiste ervaringsachtergrond om vakmanschap goed te kunnen beoordelen. Het zijn vaak zelf ex-UTA’ers. Met eigen vakmensen uit de bouw is kennismanagement goed geborgd in onze organisatie. Met vakmanschap als kern en daar ligt onze kracht.

top