Waarom Bouwgenius

BouwGenius is als uitzend-, detacherings- en bemiddelingsorganisatie werkzaam in de sectoren woningbouw, utiliteit, infra en industrie. De totale bouwsector is aan verandering onderhevig. Planning is cruciaal en flexibiliteit een vaste voorwaarde. Met het kunnen leveren van de juiste vakmensen op het juiste moment kun je je als organisatie onderscheiden. Just in Time wordt dan Spot-On. Daar ligt precies onze kracht!

In de woningbouwsector houdt BouwGenius zich bezig met renovatie en onderhoud, nieuwbouw en transformatie van kantoorpanden naar nieuwe bestemmingen, zoals studentenwoningen en zorgcentra. Voor de utiliteitssector is BouwGenius actief voor de bouw van ziekenhuizen, hallen, showrooms en nieuw te bouwen kantoren.

 

Bij infra werken we aan wegen, bruggen en viaducten, maar ook RWZI en AWZI’s. Ook zijn we voor de industrie betrokken door het inzetten van onze mensen bij datacenters, energiecentrales en grote industriële complexen. We hebben daardoor een brede ervaring opgedaan met verschillende opdrachtgevers. Ons specialisme met Timmerlieden en UTA-personeel blijkt daar perfect in te passen.

Ook voor het matchen van UTA-medewerkers gebruiken wij het door eigen specialisten ontwikkelde competentiemodel. Zo kunnen we altijd de juiste match maken tussen de gevraagde kwalificaties en medewerkers, die ook binnen de bedrijfscultuur passen. Een match die werkt en zich terugverdient in de output van de projecten.

"Wij zoeken kwaliteit en dat vinden we bij BouwGenius"

“BouwGenius is onze partner als het gaat om het inhuren van bouwpersoneel; goed bouwpersoneel!

Wij zoeken kwaliteit en dat vinden we bij BouwGenius. Zij weten wat we verwachten van de timmerlieden die voor ons komen werken. Daar kunnen we op vertrouwen!”

Wibo Douma Projectleider en Personeelsfunctionaris, Bouwgroep Dijkstra-Draisma
"Professionele partner die precies weet wat we willen"

“Een goede en professionele personeelspartner die precies weet wat en vooral wie we willen: dat werkt!

Wij werken al heel lang samen met BouwGenius. Ze hebben aan een half woord genoeg om onze aanvragen in te vullen.

Een echte partner dus!”

Christiaan Schuurman Projectleider, Trebbe
"Ze kennen de markt waarin wij opereren als geen ander"

“BouwGenius voor de Bouw en TecLine voor de Techniek, een ijzersterke combinatie voor ons!

Ze kennen de markt waarin wij opereren als geen ander. Wij maken graag gebruik van deze combinatie om hun kennis van alle marktsectoren. Een aanspreekpunt, dezelfde werkwijze en altijd de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats.”

 

 

Virco van der Voort Categorie Manager Inhuur Personeel, Royal BAM Group NV
"een betrouwbare partner en dat blijkt in alles"

“BouwGenius is voor ons een betrouwbare partner en dat blijkt in alles.

Administratief en juridisch correct. Snelle responsetijd op aanvragen. Kwaliteit van de vakmensen. Meedenken en een open communicatie, goed en betrouwbaar. Alles wat wij in een partner belangrijk vinden.”

Maurice van der Lee Hoofd Productie, KBK Bouwgroep
top