BouwGenius, wie we zijn

BouwGenius bestaat sinds 2001, maar het management bemiddelt al sinds 1976 technisch personeel in de elektrotechniek,  installatietechniek en werktuigbouwkunde voor de sectoren industrie, infra, utiliteit, telecom, energy & marine. Voor de bouw bemiddelen we in Timmermannen voor de woningbouw, utiliteit, infra en industrie.

Cor ten Broeke staat aan het hoofd van alle operationele zaken. Edwin Nooijen is verantwoordelijk voor de commerciële zaken. Samen met een hecht team van collega’s in binnen- en buitenland werken zij continu aan de verdere ontwikkeling van de dienstverlening. Hun  uitgangspunt is het bieden van toegevoegde waarde aan alle betrokkenen bij BouwGenius, waarbij de klant centraal staat.

 

Wat we doen

Detacheren en Uitzenden
BouwGenius werft vakmensen zet deze op uitzend- of detacheringbasis in. We selecteren uitsluitend vaklui met een uitstekende staat van dienst. Onze medewerkers beschikken vaak over specialistische kwaliteiten en worden op basis van hun competenties verbonden aan grote en kleine opdrachtgevers.

Timmerlieden zijn onze specialiteit. We bemiddelen ook voor ZZP’ers, waar we aparte afspraken mee maken. Als opdrachtgever kun je er in elk geval op vertrouwen dat we aan de wettelijke kaders voldoen.

We bemiddelen niet alleen, maar regelen ook al het papierwerk eromheen. Altijd tegen een vast uurtarief.

Projecten
Het inzetten van teams om specifieke projecten uit te voeren is een specialiteit van BouwGenius. Het gaat dan om samenstelling en beschikbaar maken van de juiste mensen. Een goed logistiek draaiboek zorgt voor juiste bezetting op het juiste moment. BouwGenius biedt leveringszekerheid, ook voor grotere aantallen vakmensen. Hier bieden raamcontracten of projectafspraken de beste uitgangspunten voor succes.

Strategisch HR advies
BouwGenius is personeelspartner voor kleine en grote opdrachtgevers. Hier is meer dan 100 jaar ervaring beschikbaar voor opdrachtgevers die een sparringspartner waarderen voor het bezettingsvraagstuk van hun personeel. Zowel op korte termijn als op lange termijn. Niet alleen beschikbaarheid is daarbij van belang, maar vooral samenstelling en timing.

Hoe we het doen

Planning, matching, plaatsing
Voor Timmerlieden is BouwGenius lokaal georganiseerd. Op onze kantoren draait alles om kennis van de regio, invulling op locatie en weten waar behoefte aan is. Vaak hebben we aan een half woord genoeg, we zijn immers zelf afkomstig uit de bouwsector.

 

 

De kracht van BouwGenius

Dankzij onze gebruiksvriendelijke software is het aanvraagproces voor opdrachtgevers erg eenvoudig. Via de software heb je direct inzicht in gemaakte afspraken en het volledige logistieke proces; van aanvraag tot en met het versturen van de digitale factuur. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Na de aanvraag volgt het matchen door ervaren recruiters die ons doeltreffende competentiemodel gebruiken. Je ontvangt een bevestigingsmail met alle relevante gegevens van de voorgestelde kandidaten en de overeenkomst. Na bevestiging krijg je toegang tot alle gegevens van de kandidaat.

 

Werken op kantoor bij BouwGenius

Wil jij graag bijdragen aan het succes van BouwGenius maar ben je geen timmerman? Kom bij ons op kantoor werken! We hebben kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Rijssen en Den Bosch. Kijk hier voor meer informatie en onze interne vacatures.

 

Ons team

Edwin Nooijen

General Manager

Caroline Kroon

Vestigingsmanager

Koen Slaats

Projectcoördinator

Bertus Telgenkamp

Vestigingsmanager

Stephan ter Braake

Projectcoördinator

Esra Bloo

Projectcoördinator

Rinke Smit

Projectcoördinator

Sharon Ooms

Binnendienst medewerker

Sven Mulder

Accountmanager

Michaela Muller

Manager EU

Youri Stolk

Matching

Sandra van Rooij

Logistics

Patrick de Boer

Project Manager

Adeline Jumelet

Housing

George Hintz

Recruiter

Ilona van Schoor

Recruiter

Patrick van Steenderen

Manager Backoffice

Henriëtte Jansen

Backoffice

Daniëlle van de Craats

Backoffice

Rianne van de Craats

Backoffice

Amber Platel

Backoffice

Jonathan Zielhuis

Controller

Jolanda Asteleijner

Business Control

Roos Heere

Marketing & Communications Specialist

Taco Blauw

Growth Hacker

Cor ten Broeke

Process Manager

Veiligheid en Kwaliteit in het DNA van BouwGenius

BouwGenius is VCU en NEN 4400 gecertificeerd maar gaat verder dan dat. Veiligheid en kwaliteit behoren tot het DNA van de organisatie en maken constant onderdeel uit van onze denkwijze. BouwGenius heeft zo grip op het voorkomen van gevaarlijke situaties, ongevallen en “bijna“ ongevallen. Projecten worden regelmatig bezocht voor een werkplekinspectie en daarna geëvalueerd met de opdrachtgevers. Doel daarbij is om een verschillenanalyse te maken tussen de werkelijke en de gewenste werksituatie. Indien de omstandigheden daarom vragen kan er direct worden ingegrepen.

De resultaten worden in een jaarlijkse rapportage besproken met de opdrachtgevers. Ook wijzigingen in wet- en regelgeving worden meegenomen en geïmplementeerd. Het kwaliteitssysteem wordt regelmatig geauditeerd. Kwaliteit valt onder continue aandacht, een bepalend speerpunt voor verbetering van de dienstverlening.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) valt in het beleid uiteen in drie aandachtspunten: mensen, milieu en maatschappij. De mens centraal stellen focust op alle doelgroepen en hun welzijn. Milieu heeft als kern duurzaam produceren en energiebewust zijn. Maatschappij is verantwoording nemen voor de functie van BouwGenius voor alle belanghebbenden in termen van opbrengst en waarde.

Download belangrijke documenten

Op de website van BouwGenius zijn alle belangrijke documenten die een werknemer of opdrachtgever van BouwGenius nodig heeft digitaal beschikbaar. De aard van de documenten is geheel afhankelijk van de behoefte van de afnemer en de toepassingen.

Wilt u als inlener van vakmensen over een G-rekening bij de belastingdienst beschikken voor de betaling van loonheffingen en BTW? Of wilt u over de actuele WKA-gegevens beschikken? Ga naar www.bouwgenius.nl/downloads

Alle documenten worden maandelijks geactualiseerd. Voor specifieke ondersteuning staat de BouwGenius-backoffice ter beschikking. Vraag ernaar of ga nu naar downloads.

top