Specialisatie: Timmerlieden

Vakbekwame Timmerlieden zijn een belangrijk onderdeel van ons aanbod aan vakmensen. Voor alle toepassingen, voor alle klussen. Door deze specialisatie kunnen we veel variatie bieden met afwisselend werk. Tijdens de sollicitatie vertellen we daar meer over.

Schrijf in >> Op gesprek >> Aan het werk! 
Kijk meteen even of er in jouw regio al een vacature beschikbaar is. Je kunt ook het sollicitatieformulier invullen en een afspraak maken. Neem in elk geval contact op want we hebben altijd werk voor geschikte vakmensen.

Uitstekende voorwaarden

Bij BouwGenius draait alles om vakwerk. De kwaliteit van de vakmensen die voor ons aan het werk gaan staat centraal in onze organisatie. Bij vakwerk hoort een uitstekend salarispakket en dito arbeidsvoorwaarden.

De afspraken die we met je maken leven we stipt na. We betalen op de afgesproken dag en je hebt de beschikking over 24 vakantiedagen. En dat is nog maar het begin!

Breed Aanbod van Projecten

BouwGenius werkt voor opdrachtgevers in de woningbouw (nieuwbouw, renovatie en onderhoud), infra (grond-, weg- en waterbouw), utiliteitsbouw en industrie. Het gaat om grote, maar ook kleinere projecten en er wordt veelal in koppels gewerkt. Gezellig en afwisselend !

In overleg met jou kunnen we precies in jouw regio werk van jouw keuze vinden. Dat is ook maatwerk. We zien graag dat we een langdurige relatie met jou hebben en willen daar ook de juiste voorwaarden voor creëren.

BouwGenius: BouwMaatje

Iedere vakman is uniek. BouwGenius wil daarom graag maatwerk afspraken maken met je.

Dat kan zijn: flexibele bemiddeling om veel ervaring op te doen of van flexibel naar vast of aparte afspraken met ZZP’ers. Dat geeft zekerheid. Je persoonlijke wensen worden meegenomen en je kunt meestal direct aan de slag.

We bieden begeleiding ter plaatse en blijven je ondersteunen. Het is belangrijk dat we altijd in gesprek blijven dan weten we tijdig wat je wensen zijn. Daar kunnen we dan verder mee voor een ander project of een nieuw team.

 

top