Nieuws

Nederland moet aantrekkelijk blijven voor buitenlandse vaklieden

Hoeveel arbeidsmigranten uit Midden en Oost-Europa mogen er maximaal in een gemeente wonen? In principe mag iedereen uit de EU zich overal in de EU vestigen. Toch hebben zeker drie gemeenten in Nederland hier een grens aan gesteld. Dit blijkt uit onderzoek van de NOS (bron: NOS Journaal 18/02/2020 20.00u). Het gaat om de gemeenten…

Mooi sponsorbedrag voor Gered Gereedschap!

De teams van TecLine en BouwGenius reden in een sportief weekend een mooi sponsor bedrag bij elkaar voor Gered Gereedschap! De Egmond Pier Egmond en de halve marathon van Egmond in twee dagen.

Vakkundig geschoolde timmerlieden direct inzetbaar dankzij BouwGenius

Vakkundig geschoolde timmerlieden in de bouw zijn goud waard. Maar ze zijn moeilijk te vinden. BouwGenius biedt de oplossing en zorgt binnen één of twee weken voor invulling van vacatures. Voor een deel gaat het om mensen uit andere landen. ” Personeel wordt rechtstreeks ingezet bij de opdrachtgever. Muller: “Denk aan allround-, beton-, renovatie- of afbouw timmerlieden. Zij hebben alle een vakopleiding gehad en zijn direct operationeel.”

Bouwgenius werkt aan De Zalmhaven

BAM werkt graag met de vakmensen van BouwGenius. Neem dit unieke project in Rotterdam waarbij onze mannen letterlijk werken op hoog niveau. De Zalmhaven is de hoogste wolkenkrabber van de Benelux. De BouwGenius timmermannen zetten hun vakmanschap in én krijgen de kans om binnen hun expertise te werken met verschillende technieken. Bekijk het filmpje voor…

Timmerman van de maand: Lodewijk Samas

Timmerman van de maand – Lodewijk Samar. Lodewijk werkt regelmatig voor BouwGenius en is zelfstandig timmerman. We zochten hem op bij een project in Denekamp.

more
top