WAAR WIL JIJ ALS VAKMAN AAN DE SLAG?

BouwGenius zoekt vakmensen voor haar opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in Timmerlieden: all-round timmermannen, maar ook renovatie-, afbouw- en betontimmermannen.
Afhankelijk van de regio waar je in zoekt hebben we altijd wel werk en anders vinden we de juiste werkplek voor jou! Voor UTA medewerkers hebben we een speciaal aanbod!

BouwGenius biedt je:

Uitstekend salaris conform de bouw CAO met stipte betaling

De beschikking over 24 betaalde vakantiedagen

Digitale loonstrook en jaaropgave voor je administratie

Wij zorgen voor veiligheidstrainingen (VCA) en opleidingen

Wij geven je advies over beroepsopleidingen

Er is altijd begeleiding ter plaatse

Je werkt in koppels met collega’s of zelfstandig

Waar van toepassing vergoeden we de reiskosten

Arbeidsduur verkorting (ADV) is ingeroosterd

Seniorendagen gaan in overleg

Electrisch gereedschap is beschikbaar

Alles is geregeld, een geruststelling voor het thuisfront!

Open sollicitatie

Met het sollicitatieformulier kun je je bij BouwGenius inschrijven. BouwGenius heeft een netwerk van klanten door heel Nederland. Schrijf je nu in en maak kennis met één van de lokale BouwGenius recruiters die je uitgebreid kan informeren over de veelzijdige projecten van onze opdrachtgevers. Klik nu op onderstaande button en meld je aan!

"Elke dag wat anders, dat is het leuke van werken voor BouwGenius"

“Elke dag wat anders, dat is het leuke van werken voor BouwGenius. En op tijd goed betaald worden: helemaal leuk! Bij BouwGenius is het goed geregeld. Ze zijn betrokken bij de medewerkers, weten wat er speelt en het contact is goed. Het geeft een prettig gevoel dat alles klopt.”

Rodney van Es Timmerman, BouwGenius
"BouwGenius betekent voor mij continuïteit"

“BouwGenius betekent voor mij continuïteit. Leuke aansprekende projecten en van het één komt weer het ander. Er is voldoende werk en het is prettig aangestuurd te worden door vakmensen die over ruim voldoende kennis beschikken”

Chris Rijneveld Werkvoorbereider, BouwGenius
"BouwGenius gaf mij weer een kans om aan de slag te gaan"

“BouwGenius gaf mij weer een kans om aan de slag te gaan. Nu werk ik al een aantal jaren voor dezelfde werkgever, naar volle tevredenheid! Met BouwGenius klikte het direct. Ik had al overal gesolliciteerd maar geen werk! Bij BouwGenius kon ik direct beginnen en heb nu alweer voor lange tijd dezelfde baas. Dat klikt ook!”

Fred Sneek Timmerman, BouwGenius
"Korte lijnen, duidelijke communicatie, dat werkt wel zo prettig!"

“Korte lijnen, duidelijke communicatie, problemen worden direct opgelost en dat werkt wel zo prettig! Bij BouwGenius word je goed begeleid en werken in koppels is ook prettig. Probleempunten worden direct bespreekbaar gemaakt en snel opgelost. Zo kom je verder!”

Quincy de Nijs Timmerman, BouwGenius
top