Vacatures op het kantoor van BouwGenius

BouwGenius is een uitzend- en detacheringsbureau voor timmerlieden. Wij zijn gespecialiseerd in één beroep, zo kunnen we ons echt verdiepen in het vakmanschap en vinden wij de juiste mensen voor de projecten van onze opdrachtgevers. Door nationale en internationale werving beschikken wij altijd over ervaren timmerlieden, van betontimmerman tot afbouwtimmerman. Ze werken als koppel en zijn inzetbaar in alle segmenten binnen de bouw.

DE KRACHT VAN VAKWERK OP BASIS VAN COMPETENTIES

Met behulp van ons competentiemodel werven wij vakkundige (internationale) timmerlieden met exact de juiste competenties voor de projecten van onze klanten.

WAAROM WERKEN BIJ BOUWGENIUS?

Bij BouwGenius heerst een no-nonsense cultuur. Er zijn korte lijnen en een open communicatie. Je weet waar je aan toe bent en je kunt volledig jezelf zijn, daar voel je je om gewaardeerd. We stimuleren ondernemerschap, dus als je een idee hebt dat je goed kunt onderbouwen, kan je ermee aan de slag. Zo blijf jij jezelf ontwikkelen en dat houdt je werk interessant. Niet voor niets blijven mensen lang bij ons werken. BouwGenius is onderdeel van The Human Specialist, specialist op het gebied van het (internationaal) werven van vakmannen en plannen bij klanten op (bouw) projecten. Deze jarenlange ervaring kun je natuurlijk gebruiken bij het vormgeven van jouw functie.

 

ACCOUNTMANAGER ZUIDWEST-NEDERLAND

Wij zijn op zoek naar een echte ondernemer, met creatieve ideeën en die verstand heeft van de business. BouwGenius is een platte organisatie waar een ‘work hard – play hard’ cultuur heerst. Spreekt dit jou aan en ben jij de accountmanager die wij zoeken? Kijk dan eens naar deze openstaande vacature in Den Bosch!

 

PROJECTCOÖRDINATOR RECRUITMENT EN MATCHING

Ben jij een echte verbinder en word jij blij van mensen helpen aan een (nieuwe) baan? Heb je daarnaast ook nog eens interesse in de bouwsectore? Kijk dan eens naar deze openstaande vacature in Zwolle!

 
top