Vacatures op het kantoor van BouwGenius

BouwGenius is een uitzend- en detacheringsbureau voor timmerlieden. Wij zijn gespecialiseerd in één beroep, zo kunnen we ons echt verdiepen in het vakmanschap en vinden wij de juiste mensen voor de projecten van onze opdrachtgevers. Door nationale en internationale werving beschikken wij altijd over ervaren timmerlieden, van betontimmerman tot afbouwtimmerman. Ze werken als koppel en zijn inzetbaar in alle segmenten binnen de bouw.

DE KRACHT VAN VAKWERK OP BASIS VAN COMPETENTIES

Met behulp van ons competentiemodel werven wij vakkundige (internationale) timmerlieden met exact de juiste competenties voor de projecten van onze klanten.

WAAROM WERKEN BIJ BOUWGENIUS?

Bij BouwGenius heerst een no-nonsense cultuur. Er zijn korte lijnen en een open communicatie. Je weet waar je aan toe bent en je kunt volledig jezelf zijn, daar voel je je om gewaardeerd. We stimuleren ondernemerschap, dus als je een idee hebt dat je goed kunt onderbouwen, kan je ermee aan de slag. Zo blijf jij jezelf ontwikkelen en dat houdt je werk interessant. Niet voor niets blijven mensen lang bij ons werken. BouwGenius is onderdeel van The Human Specialist, specialist op het gebied van het (internationaal) werven van vakmannen en plannen bij klanten op (bouw) projecten. Deze jarenlange ervaring kun je natuurlijk gebruiken bij het vormgeven van jouw functie.

 

INTERCEDENT | ROTTERDAM

Sta jij te trappelen als er iets geregeld of georganiseerd moet worden? Houd je van afwisseling, puzzelen en een flinke portie uitdaging? Ben jij daarnaast een echte sales topper en is multitasking jouw middle name? Dan is onze functie van intercedent in Rotterdam jou op het lijf geschreven!

 

ACCOUNTMANAGER | ROTTERDAM

Heb jij een winnaarsmentaliteit? Ben jij gedreven, enthousiast, een doorzetter en heb je aan energie niet te kort? Hou je zowel van scoren als het opbouwen van langdurige relaties? Dan is deze openstaande functie écht iets voor jou!

 

RECRUITER | ZWOLLE OF DEN BOSCH

Ben jij creatief, oplossingsgericht en een kei in organiseren? Krijg je daarnaast ook energie van het voeren van gesprekken met onze kandidaten en medewerkers én heb jij frisse en verassende nieuwe ideeën? Dan hebben wij een uitdagende nieuwe functie voor jou!

 
 
top