Vacatures op het kantoor van BouwGenius

BouwGenius is een uitzend- en detacheringsbureau voor timmerlieden. Wij zijn gespecialiseerd in één beroep, zo kunnen we ons echt verdiepen in het vakmanschap en vinden wij de juiste mensen voor de projecten van onze opdrachtgevers. Door nationale en internationale werving beschikken wij altijd over ervaren timmerlieden, van betontimmerman tot afbouwtimmerman. Ze werken als koppel en zijn inzetbaar in alle segmenten binnen de bouw.

DE KRACHT VAN VAKWERK OP BASIS VAN COMPETENTIES

Met behulp van ons competentiemodel werven wij vakkundige (internationale) timmerlieden met exact de juiste competenties voor de projecten van onze klanten.

WAAROM WERKEN BIJ BOUWGENIUS?

Bij BouwGenius heerst een no-nonsense cultuur. Er zijn korte lijnen en een open communicatie. Je weet waar je aan toe bent en je kunt volledig jezelf zijn, daar voel je je om gewaardeerd. We stimuleren ondernemerschap, dus als je een idee hebt dat je goed kunt onderbouwen, kan je ermee aan de slag. Zo blijf jij jezelf ontwikkelen en dat houdt je werk interessant. Niet voor niets blijven mensen lang bij ons werken. BouwGenius is onderdeel van The Human Specialist, specialist op het gebied van het (internationaal) werven van vakmannen en plannen bij klanten op (bouw) projecten. Deze jarenlange ervaring kun je natuurlijk gebruiken bij het vormgeven van jouw functie.

 

Momenteel hebben wij vier vacatures op de kantoren van BouwGenius.

 

 

Commercieel Medewerker Binnendienst – Den Bosch

In deze dynamische en veelzijdige functie werf je lokale timmerlieden, plaatst ze op passende projecten van onze opdrachtgevers, onderhandel je over prijzen en zorg je voor de administratieve afhandeling en rapportages. Ook haal je nieuwe projecten en klanten binnen doordat je de toegevoegde waarde van BouwGenius zo goed kunt uitleggen en een kei bent in relatiebeheer.

Kortom, je bent van A tot Z betrokken bij het proces. Je wordt onderdeel van een gemotiveerd, dynamisch en energiek team.

Meer informatie:

 

Sales- en accountmanager – landelijk

Door vergrijzing en weinig nieuwe aanwas zijn er steeds minder Nederlandse timmerlieden. De vraag is groter dan het aanbod. Vooral grootschalige bouwprojecten lijden daaronder. BouwGenius werft ook internationaal en heeft dus altijd voldoende timmermannen beschikbaar. Wij noemen dit het EU-model.

Veel bedrijven in de bouw zijn nog huiverig om niet-Nederlandstalige vakmannen in te huren. In deze nieuwe functie weet jij de (potentiële) klant te overtuigen van onze kracht en in een adviserende rol een langdurige samenwerking op te bouwen.

Meer informatie:

 

Vestigingsmanager – Zwolle

Ben jij ondernemend, een people manager en heb je zin om onze bedrijfsstrategie te vertalen naar jouw eigen vestigingsplan? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan! Jouw vestiging is, binnen de gestelde kaders, jouw verantwoordelijkheid. Van het plan van aanpak voor je vestiging tot het aansturen van het team. Van klanten bezoeken tot bijspringen in drukke tijden, jij staat aan het roer.

Meer informatie:

 

Online Recruitment Marketeer – Amsterdam

Door jouw komst vinden we de beste timmerlieden. In Nederland én daarbuiten. Je maakt o.a. gebruik van Facebook, LinkedIn, YouTube en Google Ads. Je zorgt voor inspirerende content en conversiegerichte advertentiecampagnes zodat we online zoveel mogelijk potentiele medewerkers bereiken.

Je wordt onderdeel van ons recruitment team in Amsterdam.

Meer informatie:

 
top