Samenwerking ASK Romein Bouw en BouwGenius

Recentelijk tekenden Marcel Michielsen, Algemeen Directeur van ASK Romein Bouw en Paul Muller Algemeen Directeur van BouwGenius op het kantoor van ASK Romein in Roosendaal een samenwerkingsovereenkomst voor het leveren van vaklieden op de projecten van ASK Romein.

Groei
“ASK Romein groeit als totaalbouwer, voor nationale en internationale klanten realiseren wij bouwprojecten vanaf het eerste ontwerp tot en met een turnkey oplevering,” aldus Marcel Michielsen. “Hoewel wij over een uitgebreid team van eigen mensen beschikken voor verkoop, engineering, productie en uitvoering is er met grote regelmaat behoefte aan aanvullende capaciteit. In BouwGenius hebben wij een partner gevonden die ons in geheel Nederland van de juiste mensen kan voorzien.”

Perfecte match
“Het is leuk om te zien dat, hoewel BouwGenius en ASK Romein nog niet zo heel lang samenwerken, er sprake is van een perfecte match, ” aldus Paul Muller. “BouwGenius ontzorgt ASK Romein op alle niveaus, van uitvoerders, tot projectmanagers en van onze Nederlandse timmerlieden tot EU timmerlieden. Het is mooi om te zien dat ons totaalconcept het antwoord is op de behoefte van de klant.”

Door het aangaan van deze raamovereenkomst onderstrepen partijen het doel om als partners nog intensiever samen te werken.

Marcel Michielsen, Algemeen Directeur van ASK Romein Bouw, en Paul Muller, Algemeen Directeur van BouwGenius.

top