Bericht i.v.m. het coronavirus

Flexibiliteit, begrip en vindingrijkheid zijn nodig om deze situatie zo goed mogelijk te doorstaan. Iedereen leeft in onzekerheid. Iedereen doet wat mogelijk is. Wij hebben dan ook enorm veel vertrouwen in onze vakmannen, medewerkers en opdrachtgevers. Gezamenlijk doen we er alles aan de schade zoveel mogelijk te beperken. Uiteraard volgen we nauwgezet de ontwikkelingen en adviezen van de RIVM.

BESCHIKBARE TIMMERLIEDEN

Wij hebben nu voldoende timmerlieden beschikbaar, de situatie verandert echter per dag. We denken graag met je mee. Neem contact met ons op als je vragen hebt.

PROJECTEN

Een groot aantal projecten draait gewoon door. Bij sommige opdrachtgevers is het rustiger. Andere opdrachtgevers hebben juist extra werknemers nodig. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

BUITENLANDSE VAKLIEDEN

Onze zorg gaat ook uit naar onze buitenlandse werknemers, zij zijn in een vreemde omgeving en zonder familie en vrienden. We bewonderen dat veel van onze mannen willen blijven werken op de projecten. Uiteraard zijn ze door ons geïnformeerd over de maatregelen die ze moeten nemen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Wij staan in nauw contact met onze vaklieden om vragen te beantwoorden en hulp te bieden waar nodig. In geval van besmetting ligt er een plan klaar en zijn er quarantaineruimtes beschikbaar.

WERKPROCESSEN GAAN DOOR

Onze werkprocessen en dienstverlening gaan gewoon door. Thuiswerkend zijn onze medewerkers bereikbaar zoals u gewend bent. Neem vooral contact op om samen te werken aan oplossingen. We denken met je mee.

Tot slot: samen zijn we sterk. In tijden van crisis ontstaan ook mooie dingen. Laten we hierop focussen zodat we er sterker uitkomen.

Namens de directie,

Paul Muller

Managing Director

 

 

 

top