Samenwerking BouwGenius en Van Wijnen

BouwGenius en Van Wijnen tekenen samenwerkingsovereenkomst

Op 15 oktober hebben Wesly Verhaert (adjunct directeur van Van Wijnen Heerhugowaard) en Paul Muller (Algemeen Directeur van BouwGenius) op het kantoor van Van Wijnen in Heerhugowaard een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

De ondertekening is de bekroning van een lang gekoesterde wens van beide partijen om te komen tot landelijke afspraken die Van Wijnen breed gedragen worden.

De eerste aanzet dateert van bijna een jaar geleden met een eerste contact tussen Wesly Verhaert en BouwGenius. Als snel heeft met name projectleider Remco IJzendoorn zich samen met Edwin Nooijen (Commercieel manager BouwGenius) ingezet om tot deze overeenkomst te komen.

Compleet pakket aan personeel
“Van Wijnen voorziet een aanhoudende vraag naar gekwalificeerd personeel”, aldus Wesly Verhaert, “de keuze voor BouwGenius heeft als hoofdreden dat zij in staat zijn het complete pakket te leveren, zowel UTA personeel, Nederlandse timmerlieden, ZZP-ers en EU vakmannen.”

Opleiding tunnelploeg
“Recentelijk is voor Van Wijnen Groningen een traject gestart om een EU team op te leiden als tunnelploeg ,onder aansturing van een ervaren Nederlandse “tunnelaar”, overigens ook van BouwGenius. Dit is nog lang niet zo eenvoudig, maar ook Van Wijnen ziet dat er een enorm tekort is aan ervaren tunnelploegen. Dit soort initiatieven is mogelijk doordat Van Wijnen en BouwGenius elkaar nu strategisch weten te vinden, landelijk wel te verstaan, wat mij betreft een hele mooie ontwikkeling”, aldus Muller.

top