Partnership BouwGenius en J.P. Van Eesteren

Partnership
BouwGenius en J.P. Van Eesteren leggen partnership vast in een raamovereenkomst.
Vandaag is het contract ondertekend tussen J.P. van Eesteren en BouwGenius. Hiermee is BouwGenius één van de drie gecontracteerde partijen voor het leveren van vakmensen, op de projecten van Van Eesteren. “De keuze voor BouwGenius”, aldus Van Zoest Hoofd Inkoop van Van Eesteren, “is mede ingegeven doordat BouwGenius naast de Nederlandse medewerker en ZZP-er ook in staat is projecten van EU timmerlieden te voorzien”. Het betreft hier voornamelijk betontimmerlieden die BouwGenius rekruteert in Midden- en Oost Europa.

Mijlpaal BouwGenius
“Voor BouwGenius is dit een mijlpaal”, aldus Muller Directeur van BouwGenius, “J.P. Van Eesteren was één van de eerste bedrijven in de bouw waar wij in 2006 EU timmerlieden hebben ingezet. Het is mooi om te zien dat wij na al die jaren dit nu mogen bezegelen in een samenwerkingsovereenkomst”.

Prettige sfeer
Aan de basis van deze raamovereenkomst hebben Frank Scheijde, Personeelscoordinator van J.P. van Eesteren en Edwin Nooijen Commercieel Manager van BouwGenius gestaan. Scheijde “Ik ben blij met BouwGenius als partner, de onderhandelingen hebben in een prettige sfeer plaatsgevonden en er ligt nu een mooie basis voor een verdere uitbreiding van de samenwerking”. Nooijen “meer en meer opdrachtgevers merken dat het lastiger wordt om de juiste vakmensen in de huidige markt te vinden. Juist dit soort raamcontracten bieden ons de mogelijkheid strategisch met elkaar samen te werken”

Inmiddels zijn de eerste afspraken gemaakt voor de operationele invulling van de strategische samenwerking.

Dik van Zoest, Hoofdinkoper van J.P. van Eesteren en Edwin Nooijen Commercieel Manager van BouwGenius

top