RIANNE WERKT OP DE BACK OFFICE VAN BOUWGENIUS

Rianne van de Craats is al 6 jaar de steun en toeverlaat van BouwGenius op de back office. Ze regelt alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat de facturen van de ZZP’ers die via BouwGenius werken, op tijd betaald worden. Waarom ze het zo leuk heeft bij BouwGenius? Dat lees je hier. 

ZZP’ERS OP TIJD BETALEN

“Sinds 2023 werkt BouwGenius met zogenaamde “reversed-billing”, dat betekent dat wij voortaan de facturen van de ZZP’ers opmaken. Dat scheelt hen een boel administratie en op deze manier heeft BouwGenius altijd op tijd de facturen zodat we op tijd en correct kunnen uitbetalen.”

Daarvoor verwerkt Rianne de declaraties en voert ze de wekelijkse betalingen uit. Daarnaast houdt ze de dossiers van de zelfstandige timmerlieden die via BouwGenius werken up-to-date. Denk dan aan het verzorgen van de getekende tussenkomstovereenkomst, een recent KVK uittreksel en een geldig VCA certificaat.

Op tijd betalen klinkt makkelijk. In de praktijk is Rianne elke week weer trots als alle betalingen voor de deadline de deur uit zijn. Het is een hele klus om alles op tijd kloppend te hebben.

WERKEN BIJ BOUWGENIUS

Vanuit haar woonplaats Meppel is het maar 20 minuten naar het BouwGenius kantoor in Zwolle. Werken bij BouwGenius bevalt Rianne goed: “Er is veel en leuk contact met collega’s, uitdagingen gaan we samen aan en er heerst een fijne informele sfeer. De afwisseling tussen thuis en op kantoor werken bevalt me goed. Geen dag is hetzelfde, persoonlijk contact met de zzp’ers maakt het werk afwisselend en uitdagend tegelijk. Ze trakteren ons regelmatig op gebak, dat betekent dat we het goed doen en de zzp’ers blij zijn met onze inzet.”

WERK – PRIVÉ BALANS

Bij BouwGenius heeft elke collega een jaarlijks opleidingsbudget. “Op dit moment zit ik goed op mijn plek, dus ik wil geen opleiding doen waarmee ik een ander vak leer. Wel ben ik me aan het oriënteren op een studie waarmee ik mij in mijn huidige functie kan ontwikkelen”

In haar vrije tijd borstcrawlt Rianne twee keer per week baantjes in het zwembad. Maar ook te land ontspant zij, het liefst al wandelend door het mooie Drenthe. Verder is ze graag met haar vriendinnen, vaak gaan ze dan shoppen. Met de goede werk – privé balans die BouwGenius stimuleert, is er genoeg tijd voor dit afwisselende leven!

 

top